ΠΡΟΦΙΛ

Η ιστοσελίδα  anatomika-ipodimata.gr ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στον χώρο της ηλεκτρονικής πώλησης υποδημάτων τα τελευταία χρόνια. Πρόκειται για μια αμιγώς ελληνική εταιρεία που εστιάζει στα γυναικεία και ανδρικά υποδήματα.

Οι σύγχρονες ανάγκες της εποχής και της καθημερινότητας οδήγησαν στην δημιουργία ενός νέου μοντέλου, μιας σύγχρονης εταιρείας, που θα ασχοληθεί πλέον με το ποιοτικό παπούτσι καινοτομώντας στο χώρο της υπόδησης για κάθε ηλικία και κάθε γούστο.

Οι ανάγκες της καθημερινότητας απαιτούν πολύωρη, καθημερινή και κοπιαστική εργασία με αποτέλεσμα όλο και περισσότεροι άνθρωποι να αισθάνονται την ανάγκη να προστατεύσουν τα πόδια τους από την επίπονη και κουραστική καθημερινότητα τους.

Στον ιστοχώρο μας θα βρείτε υποδήματα εξαιρετικά υψηλής ποιότητας, από 100% γνήσιο δέρμα.

Συνεργαζόμαστε με τις ποιοτικότερες μάρκες υποδημάτων και ο λόγος που μπορούμε να έχουμε τόσο χαμηλές τιμές, είναι ότι πωλούμε στοκ προϊόντα, που όμως δεν έχουν το παραμικρό ελάττωμα ή φθορά.

Στόχος μας να εξασφαλίσουμε για εσάς τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

 

Προσφορές που αγγίζουν ακόμη και -60% της αρχικής τιμής, σε 100% γνήσια δερμάτινα παπούτσια. Δεν πρέπει να χάσετε αυτήν την ευκαιρία!